Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 26 to 50 of 75

Thread: Master Bug List

  1. #26

    Exclamation

    [PC][Steam][patch 1.0.610.1] Shadows going low res at extremely close distances, light reflections disappearing at close distances and entire lit up areas popping in and out just from changing the view angle a bit.

    https://www.youtube.com/watch?v=4EkEDiHb0hk

    Update: managed to roll back to previous version, unfortunately the issues are still there, so either I missed these problems before (surprising, considering I played over 20 hours and have not noticed it) or the problems appear mostly around specific area, The Acropolis. Before the patch I only played the Acropolis area during night missions, so these issues where less (or not at all) visible as much as they are during day time.
    Last edited by tstngrng; 6th Feb 2016 at 15:13. Reason: typo

  2. #27

    Where is the bug fix for this?

    Quote Originally Posted by Thundercat7890 View Post

  3. #28
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Russia
    Posts
    169
    Quote Originally Posted by tstngrng View Post
    [PC][Steam][patch 1.0.610.1] Shadows going low res at extremely close distances, light reflections disappearing at close distances and entire lit up areas popping in and out just from changing the view angle a bit.

    https://www.youtube.com/watch?v=4EkEDiHb0hk

    Update: managed to roll back to previous version, unfortunately the issues are still there, so either I missed these problems before (surprising, considering I played over 20 hours and have not noticed it) or the problems appear mostly around specific area, The Acropolis. Before the patch I only played the Acropolis area during night missions, so these issues where less (or not at all) visible as much as they are during day time.
    I noticed that enabling Tesselation can fix some close shadow pop ups. But it eats 5 FPS.

  4. #29
    Quote Originally Posted by richardapsmith View Post
    The animal spawning problem (described in various places, the one in the master list is "Siberian Wilderness - Missing Animals" but there are newer threads) is not solved and stops Baba Yaga from being completed. Seems to be on 360 and One.
    It's also on PC. First play through is fine, all animals disappear on subsequent play throughs.

  5. #30
    Can you please add this issue to the bug list?

    http://forums.eu.square-enix.com/sho...d.php?t=185352

  6. #31
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Russia
    Posts
    169
    Nixxes here's all my topics (updated with new info!) about graphics glitches that not been adressed in the new patch, please look into this:
    http://forums.eu.square-enix.com/sho...d.php?t=185731
    http://forums.eu.square-enix.com/sho...d.php?t=185734
    http://forums.eu.square-enix.com/sho...d.php?t=185684
    http://forums.eu.square-enix.com/sho...d.php?t=185815
    http://forums.eu.square-enix.com/sho...d.php?t=185667


    My specs:
    Win7
    GTX 770 4GB
    Core i7 3770K
    RAM 16 GB
    No OC
    Driver v361.75
    ROTTR Steam Deluxe Edition
    Playing at 1080p 60 Hz
    My dump files:
    https://drive.google.com/file/d/0Bx-...ew?usp=sharing
    https://drive.google.com/file/d/0Bx-...ew?usp=sharing

  7. #32
    Join Date
    Sep 2001
    Location
    Belgium
    Posts
    4,047
    With the Baba Yaga, I had an issue when fighting the witch. The things you had to release the gas from showed up but the witch did not. Took me a while to realise that's why nothing happened. A reload of the last checkpoint fixed the issue though. But just mentioning it in case others come across it too.

  8. #33
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    1
    There's a bug during the Baba Yaga Challenge. Those of us who have downloaded the Add-On have the exact same problem. I KNOW for a FACT that I shot down all the lanterns. The count of my 360 says that I got 8/10. Other people and friends got 9/10. We have all tried going to the main menu and replaying the mission. BUT there's also a serious problem. We don't have the grapple which is imperative to completing the mission/challenge as we need it to climb up to ledge and hop across the 3rd lift before it falls to the ground. Please fix this? Thank you!

  9. #34
    There are some bugs with the DLC for the Xbox 360 version of the game that should be added to the list. Many people are having trouble with deers not spawning during Baba Yaga, so they can't harvest their livers for the Antidote. Additionally, most of Endurance Mode's achievements do not unlock correctly, and the Wicked Vale level does not appear in Score Attack, preventing players from unlocking the Witch Trials achievement. Please add these bugs to the list (or are they only added if a Square official has taken notice?).

    http://forums.eu.square-enix.com/sho...d.php?t=185432
    http://forums.eu.square-enix.com/sho...d.php?t=185423

  10. #35
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    13
    [PC Windows Store - 1.0.610.1]
    When the XBOX 360 controller (wireless connected via original receiver) is disconnected (standby) the controller cannot be used any more until the game is fully closed and restarted.

  11. #36
    Oh, and there are freezing issues with Endurance Mode on 360 too. This is apparently supposed to be fixed with the next patch. Please add it to the Master Bug List (it's a known issue). http://forums.eu.square-enix.com/sho...d.php?t=184981

  12. #37
    Quote Originally Posted by Tecstar70 View Post
    Xbox One | Mission "Gulag Recon" won't complete | 13th Nov 2015 | Resolved with Update #1
    I'm with Valenka and grumpybob- this issue is not fixed.

  13. #38
    found one for PC which was already described to be present on XBOX -version .If you use burning arrows in optional tomb Red mine the game crashes with "ROTRR.exe has stopped working " and it does so every time . It's this one :


    http://forums.eu.square-enix.com/sho...d.php?t=183410

  14. #39
    On 360, I've never gotten past this part since the game was purchased. I power cycled, the game says "Hold RB" to craft, but when I hold RB, nothing happens......she just sits there like this

    Last edited by motoleox; 24th Feb 2016 at 01:11.

  15. #40
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    13
    Quote Originally Posted by motoleox View Post
    On 360, I've never gotten past this part since the game was purchased. I power cycled, the game says "Hold RB" to craft, but when I hold RB, nothing happens......she just sits there like this

    Read carefully: You need a bottle, can or jar to do that (picked up with 'X'). Also you need to have some ressources to cread that craftavles...

  16. #41
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    Russia
    Posts
    169
    Quote Originally Posted by thegab View Post
    Read carefully: You need a bottle, can or jar to do that (picked up with 'X'). Also you need to have some ressources to cread that craftavles...
    That part starts right after Lara picks up a can - a small scripted cutscene where Lara picks up a can, NOT the player.

    If he doesn't have resources shouldn't the game pop up the red icons that tells which resources he doesn't have?

    I played on PC, I didn't had that problem. But I think when you crafting for the first time in this game you don't need the resources at all, because it's the Tutorial - first can for free!
    Last edited by TXGT-FFX; 24th Feb 2016 at 20:41.

  17. #42
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    1
    I'm running the Steam version of RTTR. I had gone in to the Voice of God tomb prior to completing Baba Yaga and picked up the item in the entryway. I then completed Baba Yaga and didn't go back until much later. The door to the tomb is closed. I then completed the main storyline. Patch 2 and Patch 3 have both been installed. I then went back to the VoG tomb to try again since it was supposed to be fixed in Patch 3 - no luck. I've since applied Beta 5 and the tomb is still shut. Help!

  18. #43
    Quote Originally Posted by Mike_B View Post
    With the Baba Yaga, I had an issue when fighting the witch. The things you had to release the gas from showed up but the witch did not. Took me a while to realise that's why nothing happened. A reload of the last checkpoint fixed the issue though. But just mentioning it in case others come across it too.
    I can confirm this happened to me as well, on PC. I ran around for 10 minutes trying to figure out what to do with the gas-releasing objects, before I realized it might be a bug and I should reload the checkpoint. When I reloaded, Baba Yaga then appeared.
    signature image
    My Fansite: TombRaiderHQ.com

  19. #44
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    1
    I am playing on PC and I am having troubles progressing past one part...

    I am playing the campaign in my first playthrough. There is a bug with the second trebuchet (the one that has rubble blocking it). I used the rope arrow to try to clear the way, yet when I rotate it I am able to do it all the way to each side, like the rope wasn't even there (according to video playthroughs, the rubble should clear once the rope arrow is attached and the trebuchet is rotated either side)

    Below is a picture depicting my situation. Please notice that the trebuchet is rotated all the way to the left, and the rope is attached to it:
    Last edited by hermes200; 26th Feb 2016 at 11:54.

  20. #45
    Issue still persists : http://forums.eu.square-enix.com/sho...d.php?t=186412
    I sent many files to the support. I hope hat you'll find something...

  21. #46
    I'm encountering some kind of glitch/bug in the Siberian Wilderness in regards to the coin caches. I play on PC.

    I'm trying to get 100% game completion and I need only to collect the three coin caches in this region; however, they're not where they're supposed to be. I've even tried reloading saves and rebooting the game - nothing. I was surprised to see that I hadn't collected this yet because I had been relatively thorough during the story line. This makes me wonder - did I collect them, but the game is not registering it?

    I know I'm looking in the correct areas as I've searched online to find their locations - I also have found the lost adventurer maps that help reveal collectible locations, and still, the coin caches don't exist.

    **FIXED** Apologies to all. Apparently, I had not deciphered the monolith in the Wilderness which meant I couldn't access the caches.
    Last edited by Chawktrick; 7th Mar 2016 at 17:12.

  22. #47
    [PC] Stuck in Rivkah the Architect's cave/tomb in Geothermal Valley. I literally fell through the mountain and ended into the cave, I can roam it but I can't break the wall to enter. game believes I am outside as it is raining in the cave. I can't progress the game.

    Game is Steam version, running under Windows 10. Pic is of what I suppose to be the way in/out that I cannot break open from the inside.

    Images:


    http://imgur.com/a/0Vyb6

    http://imgur.com/kFzXRM7


    http://imgur.com/RBPHXzV



    Last edited by Dantotsuman; 12th Mar 2016 at 00:14. Reason: fixed broken image links

  23. #48
    Hello, I am playing the campaign in Xbox One and I got a bug that doesn't let me go on the game. I am using the physical and the Spanish version and I cant go on the game in the chapter "Archivos inundados" (Flooded Archives). When I run away from inmortals attacks (after the big statue fell apart) I fell down to a cave and nothing happen. I have seen the game play and it should go on with a Lara's conversation and then she could dive into the water at the end of the cave. But nothing happen. I have reload the checkpoint, used the Backup Save function, reinstalled the game and restarted the console. I can't believe it. Please help me or give me my money back. Thank you.

    Hello, I am playing the campaign in Xbox One and I got a bug that doesn't let me go on the game. I am using the physical and the Spanish version and I cant go on the game in the chapter "Archivos inundados" (Flooded Archives). When I run away from inmortals attacks (after the big statue fell apart) I fell down to a cave and nothing happen. I have seen the game play and it should go on with a Lara's conversation and then she could dive into the water at the end of the cave. But nothing happen. I have reload the checkpoint, used the Backup Save function, reinstalled the game and restarted the console. I can't believe it. Please help me. Thank you.

  24. #49
    While the 'Endurance Mode' crash may be a known issue, and I don't know if it has been fixed, I can tell you that it is not just in 'Endurance Mode'.
    Updated with the released of 'Cold Darkness Awakened', started playing it (hadn't played for a time because I was sick of the game freezing during 'Endurance Mode'), started to play a mission, game froze.
    This is on the Xbox 360. This is something that has been plaguing me, personally, since the release of the update for Baba Yaga/Endurance Mode.
    This is a major letdown.
    Is it actually going to be fixed or can we all just call the Xbox 360 version a complete right off and forget about any kind of help with it?

  25. #50
    Quote Originally Posted by Valenka View Post
    Needs to be changed back to Under Investigation, since Update #1 did not fix it.
    I'm having the same problem with this, not being able to talk to the mission issuer after finishing the mission. Using Xbox One version.


    Quote Originally Posted by Egyptmania3000 View Post
    There's a bug during the Baba Yaga Challenge. Those of us who have downloaded the Add-On have the exact same problem. I KNOW for a FACT that I shot down all the lanterns. The count of my 360 says that I got 8/10. Other people and friends got 9/10. We have all tried going to the main menu and replaying the mission. BUT there's also a serious problem. We don't have the grapple which is imperative to completing the mission/challenge as we need it to climb up to ledge and hop across the 3rd lift before it falls to the ground. Please fix this? Thank you!
    I'm having the same problem with this on the Xbox One DLC. Kept going back looking for the one I missed. I know I got them all.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •